ZZ Livač predstavljena u “Žikinoj šarenici”

Avaz o Stazama Trapista
27. Kolovoz 2017.
Spremanje silaže
28. Kolovoz 2017.

Lijepa slika poslata je danas iz Laktaša. Јedna od najpopularnijih TV emisija Žikina šarenica, emitovana je iz ove opštine, a u ovom poduhvatu zajednički su učestvovali Radio- televizija Republike Srpske i Radio- televizija Srbije.

Od najmlađih, do onih nešto starijih, od turističke ponude, do kulturno istorijskih znamenja… Sve to je predstavljeno u Žikinoj šarenici. Na bini su se smjenjivali gosti- ugledni pojedinci iz ovog kraja, umjetnici, sportisti…

Dva sata emisije bilo je malo da se prikažu sve one dobre stvari, prirodne ljepote i bogatstvo Lijevče polja i Župe.

– Mislim da je iz Laktaša poslata lijepa slika, priče su bile posebno zanimljive. Mene su posebno očarali najmlađi učesnici – rekao je Žika.

Јedna od najpopularnijih emisija na području Balkana praćena je na svim meridijanima, a u posljednjih nekoliko godina, u saradnji javnih servisa Republike Srpske i Srbije, predstavlja i krajeve i opštine u Republici Srpskoj.

–  Ovo je emisija koja na najbolji način integriše jedan kulturni, nacionalni i državni interes. RTRS, kao javni servis, ostvaruje jednu svoju misiju koja je u interesu Republike Srpske i ovog naroda ovdje. Želim da pohvalim i programski angažman i ekipu koja je radila na ovome – rekao je predsjednik Republike Srpkse Milorad Dodik.

Zadovoljstvo nisu krili ni domaćini iz opštine Laktaši.

– Zadovoljstvo nam je bilo ugostiti ekipu emisije Žikina šarenica, u kojoj su danas predstavljeni jedni dobri ljudi, široko ravničarsko srce i dobra brežuljkasta duša – rekao je načelnik opštine Ranko Karapetrović.

Emisija Šarenica realizovana je u sklopu Laktaškog ljeta, kulturne i turističke manifestacije, koja traje od sredine jula.

https://www.youtube.com/watch?v=h-xdHOzk8dw#action=share (1:32 min)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *